Gør dit toiletbesøg lige så privat, som var du hjemme

Gør dit toiletbesøg lige så privat, som var du hjemme

Nyd diskrete, duftfri og lydfri
toiletbesøg, uanset hvor du er

Nyd diskrete, duftfri og lydfri toiletbesøg, uanset hvor du er

Vores praktiske og miljøvenlige poser passer perfekt i din taske, lomme eller toilettaske og posens pulver er designet til at fjerne uønskede toiletlyde og lugte. Med Flushhh® vil du trygt kunne gå på toiletter alle steder, når naturen kalder.

Prøv FLUSHHH®

Hæld posens indhold i vandet

Vent lidt på at skummet dannes

Sid ned, og gør det du skal – helt trygt og privat

LUGTFRIT

Vores økopulver og skum holder på alle lugte, så den næste bruger oplever badeværelset som hygiejnisk, rengjort og indbydende.

PRIVAT OG LYDLØST

Flushhh® danner et lydløst skumlag på vandoverfladen, som dæmper og fanger badeværelseslyde og lugt.

DISKRET OG PRAKTISK

Vores små poser er lette at have med dig og er hurtige at anvende.

For din komfort alle steder

Flushhh® begyndte med en enkel idé: at alle skal kunne gå på toilettet i fred og ro. Vi håber at give alle denne følelse, fra ferierende par til travle kontoransatte og måske også dig.

Udtænkt til mennesker og med kærlighed til en sund planet

Vores pulver er bionedbrydeligt og er sammensat af sikre, højkvalitets og miljøvenlige ingredienser. Gennem hele Flushhh®’s livscyklus prioriterer vi at bruge bæredygtige, økologiske materialer, sammen med de bedste producenter i EU. Vi ønsker som dig, et miljøvenligt produkt og et trygt toiletbesøg.

Hvad siger vores kunder om Flushhh®

Køb FLUSHHH® i dag

Vores diskrete, bekvemmelige og miljøvenlige poser giver dig sikkerheden til at kunne forlade alle badeværelser med et smil. Flushhh® og kommer med 2 års garanti.

TIL DIN VIRKSOMHED

Gør alle toiletter, lige så trygge som det derhjemme

Flushhh® begyndte med en enkel idé: at give alle mennesker personlig tryghed når naturen kalder. Vi håber, at give alle denne følelse, fra ferierende par til travle kontoransatte og måske også dig.

Vores begyndelse

Vores små, diskrete og holdbare poser passer nemt i din taske, lomme eller pung. Så uanset om du er på vej ud for at drikke et glas vin, på date eller på en weekendtur, vil Flushhh® give dig tryghed til, at forlade badeværelset med et smil – uanset hvor du er.

Tak for tildmeldingen!

Glæd dig til at modtage ekslusive tilbud, discounts, og nyheder om Flushhh®.