Gør dit toiletbesøg lugtfrit
og dit besøg privat

Gør dit toiletbesøg lugtfrit og dit besøg privat

Begyndelsen på vores historie...

Flushhh® begyndte med en enkel idé: at alle trygt kan åbne toiletdøren med et smil efter man er færdig. Vi tror på, at de fleste ønsker dette, fra hotelgæster, til kontoransatte, i sociale sammenhænge og måske også dig.

Hvem kender ikke ”mødet” i toiletdøren eller når håndtaget går ned, mens man er derude?

Vi mødte hurtigt tusindvis af mennesker, som genkendte vores historier – dét at holde sig udenfor ens hjem. Mange bruge toiletter langt fra ens kontorplads, går alt for tidligt hjem fra en date eller bare holde sig med de gener det medfører.

Herfra vidste vi at Flushhh® skulle forvandle og forbedre menneskers sociale liv, og sikre at uanset hvor man er, når naturen kalder, så skulle vi aldrig igen gå glip af livets dejlige øjeblikke.

Mens mennesker er kernen i alt, hvad vi gør, er vi dybt engagerede i vores planet. Vi har brugt bæredygtige materialer fra dag ét og har altid truffet beslutninger med respekt for miljøet i tankerne. Derfor kan vi i dag stolt kalde Flushhh® et miljøvenligt produkt.

Du hælder simpelthen det bionedbrydelige indhold ud på vandets overflade, og det skaber en beskyttende film og et lydabsorberende skumlag, der muliggør en duftfri, lydfri og bekymringsfri privat toiletoplevelse.

Med Flushhh® vil toiletbesøget altid være så trygt som var du hjemme hos dig selv. Vi håber at give dig friheden til at omfavne, udforske og leve livet, glad og trygt – uanset hvor du er, når naturen kalder næste gang.

mød vores stifter

Tomas Gleesen

Karrieren begyndte med en succesrig rejse fra afrydder til hotel manager på et af verdens førende internationale hoteller, kombineret med uddannelse fra Cornell og Bordeaux universiteter. Dette har givet et solidt fundament for at arbejde med Service Excellence og kundeforståelse. Disse år gav ham uvurderlige indsigter i kundebehov, samt en dyb, empatisk forståelse for menneskelige behov og adfærd.

Siden han forlod hotelbranchen, har Tomas arbejdet med forretningsudvikling i næsten alle brancher, for så til slut at dedikere sig til at opfinde og udvikle Flushhh® – det originale miljøvenligt pulver, der muliggør duftfri, lydfri og bekymringsfri toiletoplevelser.

Gennem Flushhh® håber Tomas at give alle fuld toiletdiskretion og løse et almindeligt, tavst tabu, som millioner af mennesker står over for hver dag.

Køb FLUSHHH® i dag

Vores diskrete, praktiske og miljøvenlige poser kommer med en 2-års garanti. Flushhh® sikrer dig, at du kan forlade alle toiletter med et smil.

 

Tak for tildmeldingen!

Glæd dig til at modtage ekslusive tilbud, discounts, og nyheder om Flushhh®.